Korea ministerie van Arbeid ontkent heropening Samsung toxine case

Zuid-Koreaanse ministerie van Arbeid heeft ontkend dat het werd heropening verzoeken van ex-medewerkers van Samsung Electonics ‘halfgeleiders plant om te zien of er nalatigheid in haar besluit om de vrijgave van de gevraagde informatie over de handel geheime gronden te blokkeren.

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice; iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren;? Korea’s Minkonet zet inheemse object advertenties boven de VR streaming-dienst, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

De Associated Press beweerde dat de regering van plan was om te beoordelen of er sprake was nalatigheid in zijn gegevens doorgeven proces, nadat zij vonden dat het achtergehouden informatie van werknemers naar aanleiding van verzoeken van Samsung in een eerder rapport.

Een woordvoerder voor het Ministerie van Tewerkstelling en Arbeid zei maandag dat het ministerie maakte geen dergelijke verklaring af en zal haar besluit om het verzoek van de werknemer om toegang tot informatie te ontzeggen niet heropenen.

“We hebben geen toegang van de werknemer tot deze gegevens, omdat onder de wet ze bedrijfsgeheimen werden geacht, niet omdat Samsung aan ons gevraagd,” zei de woordvoerder.

In zijn blog, de Zuid-Koreaanse tech reus ontkend dat hij bedrijfsgeheimen heeft gebruikt om informatie van werknemers te verbergen.

Een Samsung woordvoerder zei dat het bedrijf had gezegd alles wat nodig is om te zeggen op haar officiële verklaring.

Hwang Yu-mi, een fabrieksarbeider bij Samsung’s semiconductor plant, overleed aan acute leukemie in 2007 na haar vier jaar stint daar. Haar vader Hwang Sang-ki, met gezinnen van andere ex-werknemers die aan kanker overleed, vormden Banolim, een lokale lobbygroep eist de Zuid-Koreaanse tech reus verantwoordelijkheid.

Na het ontkennen van verantwoordelijkheid voor zeven jaar, Samsung uitgegeven een verontschuldiging in 2014 en beloofde om de getroffenen te compenseren.

Het beloofde een fonds $ 85.000.000 aan de families te compenseren vorig jaar te creëren. Sindsdien heeft de meeste ex-werknemer families gecompenseerd, de Zuid-Koreaanse conglomeraat gezegd.

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Het bedrijf heeft ook vormde een derde commissie die zal toezien op halfgeleider te voeren in een poging om het gevaar proof te maken.

Samsung is ‘s werelds grootste geheugenchip maker en de op een na grootste producent van halfgeleiders op basis van de omzet, na Intel.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro