Leak onthult ontwerp voor HTC’s volgende 5,15-inch ‘HTC 10’ smartphone

Een duo van vaak betrouwbare smartphone leakers hebben informatie vrijgegeven op vrijdag over HTC’s volgende vlaggenschip smartphone, geloofde, HTC 10; het genoemd te worden.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

OnLeaks gepost op Twitter de specificaties voor een HTC 10 prototype dat een 5,15-inch QHD-scherm, 4 GB RAM omvatten, 12-megapixel achteren gerichte camera, vingerafdruk scanner en USB Type-C.

EvLeaks gevolgd door wat lijkt op een officiële pers weergave van de HTC 10 in zilver zijn. Het toont de hoofdtelefoon poort is onhandig verplaatst naar de top, en de achterkant van het apparaat heeft afgeschuinde randen (HTC geplaagd deze), en de voorkant is relatief eenvoudig.

HTC heeft niet gedetailleerd als het plan om de smartphone los te vervangen; vorig jaar 5-inch M9, en het overnemen van nieuwe; concurrentie van Samsung en LG.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië