LG kondigt Stylus 2 voor MWC in budget-model push

dit keer gewapend met een stylus – – dat zal gaan op het display op de komende Mobile World Congress (MWC) in Barcelona, ​​Spanje LG Electronics heeft een mid-range telefoon aangekondigd.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

De 5,7-inch phablet weegt 145 gram, is 7,4m dik en bevat een stylus met een nano-beklede vezels eindpunt om de gevoeligheid te verhogen. In tegenstelling tot zijn voorganger rubber stylus, zal de nieuwe nano-gecoat penpunt het gevoel van het schrijven met een vulpen te geven, aldus LG.

Functies geoptimaliseerd voor het gebruik van de stylus, zoals een menu dat automatisch verschijnt wanneer gebruikers de stylus te trekken, en de mogelijkheid om op het scherm te schrijven, terwijl uitgeschakeld.

LG zei dat het zal worden “redelijk geprijsd”, maar geen exacte cijfers bekend.

Het zal uitrollen maart in Zuid-Korea en de Verenigde Staten, Europa en Azië met het krijgen van het op een later tijdstip.

De Zuid-Koreaanse tech reus eerder deze week onthulde de X-serie, die ook zal worden op weg naar de wereldwijde beurs, zoals zal de fel verwachte G5, waarvan de naam werd bevestigd toen het een snelle dekking voor de telefoon kondigde vorige week.

LG, tijdens het vierde kwartaal aankondiging, zei dat het zal “boren in de snel uitbreidende budget telefoon markt”.

De tech reus verkocht 59.700.000 smartphones vorig jaar, met 34,5 miljoen van hen LTE ingeschakeld. De midrange markt is belangrijk om te verdedigen als het vecht om weer in de zwarte te krijgen en te concurreren tegen de Chinese leveranciers Xiaomi, Huawei en Lenovo, die al snel zijn uit te breiden in de lage tot mid-end segment.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië