Logitech onthult Keys-To-Go: waterdicht toetsenbord voor elke iPad

Logitech heeft het toetsenbord Keys-To-Go voor de iPad aangekondigd. De unieke toetsenbord zal werken met elke model van de iPad gezien zijn ontwerp zonder een zaak.

BYOD-beleid; New Tablet Purchase Checklist; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; Het beheer van de instroom van Apple-apparaten op de werkplek

De Keys-To-Go is dun en licht, waardoor het gemakkelijk om te gooien in een zak voor die momenten waarop een toetsenbord zou van pas komen. Het is gemaakt van stof, die Logitech noemt FabricSkin en is water en stof afstotend.

Afmetingen: 242 x 137 x 6 mm; 9,5 x 5,4 x 0,23 in

Gewicht: 180g; 6.3 oz

Belangrijkste kenmerken van de Keys-To-Go

Het ontwerp van de Keys-To-Go maakt het makkelijk om te gooien in een slanke zak op de meeste zakken zonder inspanning. Hiermee kunt u een toetsenbord als dat nodig is, zonder een omvangrijker zaak. De constructie uit één stuk is zoals die op sommige toetsenborden, zoals de Touch Cover voor de Microsoft Surface.

Ontworpen voor de iPad, moet dit toetsenbord werken met de iPhone. Het grote display van de iPhone 6 Plus in combinatie met de Keys-To-Go zou een zeer draagbare schrift zijn.

Hoewel ontworpen voor de iPad, zal vele soortgelijke toetsenborden werken met Android-apparaten. We weten niet zeker of dat het geval is met deze totdat we één in de hand om te testen te krijgen.

De Logitech Keys-To-Go is geprijsd op $ 69,99 en moet beschikbaar zijn in november 2014.

Dun (6,1 mm), licht (180 gram), Water-afstotende FabricSkin, Bluetooth-toetsenbord met iOS shortcuts, oplaadbare batterij die kan duren tot drie maanden; Verkrijgbaar in drie kleuren – rood, zwart en blauwgroen

Logitech uiterst dunne,; Ander nieuws, heeft Logitech de website dat het de lijn van het toetsenbord cover voor de iPad Air 2, met inbegrip van het wordt bijgewerkt op de hoogte en, Type +. Beide zullen beschikbaar zijn in november 2014, de Ultradunne voor $ 89,99 en het type + voor $ 99,99.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

? M2M markt stuitert terug in Brazilië