Lotto Nieuw-Zeeland wil mobiel ‘anywhere, anytime’ gaming

Lotto NZ, het staatsbedrijf exploitant van Nieuw-Zeeland loterijen, bereidt zich voor om het begin van een ombouw van haar systemen om “overal en altijd” smartphone gaming bieden.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper pricing beslissing; Spark NZ meldt NZ $ 370m nettowinst;? MYOB groeit ERP-aanbod met NZ $ 28,5 Greentree overname; NZ Commerce Commissie onderzoekt proprosed Vodafone Sky fusie

Idealiter Lotto NZ zegt, wil haar retail toepassingen van een enkele codebasis implementeren, om een ​​”mobile centric ‘filosofie vast te stellen en complexiteit van het systeem te verminderen.

De huidige web en mobiele toepassingen zijn aparte bespoke platform-specifieke ontwikkelingen, “zegt Lotto in een aanbestedingsdocument.” Dit heeft geresulteerd in meerdere applicaties en architecturen.

Als gevolg daarvan wordt de kostprijs van de verandering is toegenomen, verminderde beweeglijkheid en heeft ervaring van de eindgebruiker gefragmenteerd, terwijl het creëren van een technologische klantenservice last.

Lotto zegt dat het verwacht dat de toekomstige omgeving zal bestaan ​​uit een hybride mobiele app en een website om alle apparaten met responsieve opmaak en functies te ondersteunen.

Lotto lanceerde haar interactieve kanaal – MyLotto – in 2008 en opnieuw gelanceerd in 2012 om afzonderlijke desktop- en mobiele websites op te nemen.

Totaal MyLotto registraties zijn gegroeid rond de 60.000 per jaar en de omzet zijn gestegen tot ongeveer 10 procent en de totale omzet voor de games worden aangeboden.

Afgelopen juni, Lotto gelanceerd native apps voor zowel Android en Apple-apparaten en er zijn nu 180.000 geregistreerde gebruikers van de app.

“Er is een toenemende verschuiving naar mobiele apparaten met meer dan 40 procent van de interactieve verkoop en bezoeken ter plaatse wordt gemaakt door middel van tabletten of mobiele apparaten”, zegt Lotto NZ.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Kortom, we geloven dat er nog steeds een aanzienlijke groei gelegenheid voor het digitale kanaal, als de huidige interactieve player base (370.000) vormt een relatief klein percentage van de spelers die deelnemen aan onze spelen het hele jaar door over alle kanalen (2 miljoen).

De voorgestelde nieuwe e-commerce platform zal integreren met kern Lotto NZ ERP, CRM en data warehouse systemen via JBoss en MuleSoft middleware.

“De productie-systeem zal worden gehost door Lotto NZ, maar we staan ​​open voor voorstellen voor hosted of cloud oplossingen voor instrumenten die gebruikt worden om de productie-omgevingen te ondersteunen”, zegt de tender.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië