MacID: Hoe kunt u uw Mac met Touch ID ontgrendelen

Met de buzz gebouw steeds intenser de dichter we bij Apple’s 21 maart evenement, we denken te weten een paar dingen. We denken dat er zullen een kleinere iPhone aangekondigd en we denken dat er zal een iPad Air 3. Het gerucht molens zeggen dat de volgende grote kenmerk van Mac OS X Siri zal zijn, maar dat zal waarschijnlijk niet officieel aangekondigd tot WWDC in juni en zullen niet worden geleverd tot september.

21 maart Apple event

Apple neemt iPad Pro uit nieuwsgierigheid op ‘ja ik wil een’ met een 9,7-inch versie;? Kan Apple prod klanten om twee iPhones te kopen; iPhone SE begint bij $ 399, unlocked, Hoe kunt u uw iPhone of iPad klaar voor iOS 9.3 te krijgen, Entry -Niveau Apple Watch nu $ 299, Liam deconstrueert, hergebruikt, recycleert apparaten; CareKit: de bouw van persoonlijke gezondheid apps; Gallery: Launch dag hoogtepunten; iPad Pro 9.7-inch vs iPad Air 2: Wat is het verschil?

Maar hoe zit het Touch-ID op de Mac? Ook al is er geen sprake van een Apple uitvoering van de Touch-ID voor Macs is geweest, kun je eigenlijk laten werken – nu. Hier is hoe.

Touch-ID is geweldig. Om eerlijk te zijn, ik dacht Touch ID was een beetje dom – totdat ik begon te gebruiken op mijn iPhone 6s Plus. Immers, hoe moeilijk is het om een ​​PIN-code in te voeren?

Nou, heb ik geleerd. Ten eerste, Touch ID is aanzienlijk veiliger dan een viercijferige PIN-code of zelfs een eenvoudige wachtwoord. Maar de tweede, in ieder geval op mijn 6s Plus, Touch-ID is direct. Ik nauwelijks registreer ik het ontsluiten van mijn telefoon en het is ontgrendeld. Dus het is veilig en gemakkelijk te ontgrendelen (FBI discussies niettegenstaande).

Velen van ons zijn gewend geraakt aan ID Touch, maar op de Mac, moet je nog steeds in een wachtwoord. Het lijkt zo … vorig jaar. En aangezien het gerucht molens stil geweest op het idee van Macs komen met Touch ID interfaces, gecombineerd met het feit dat Apple heeft zojuist een nieuwe versie van zijn ongelooflijk ongemakkelijk muis geïntroduceerd, is het onwaarschijnlijk dat we een Touch-ID implementatie bekijk op nieuwe Macs, in ieder geval dit jaar.

Maar dat is oke. Dat is de reden waarom zijn er onafhankelijke ontwikkelaars.

Een van deze ontwikkelaar Kane Cheshire, die overdag patrouilles de sporen van de Govia Thameslink Railway in het Verenigd Koninkrijk als een bescherming van de inkomsten inspecteur, zorg ervoor dat de passagiers naar behoren worden bekeurd en hebben hun tarieven betaald. Maar ‘s nachts, Cheshire trekt de plaid flanel van een onverschrokken onafhankelijke iOS en Mac OS X ontwikkelaar.

Update: Kane vertelt me ​​dat hij niet meer werken aan de spoorlijn, hebben verlaten in november. Toch is het idee dat een spoorweg inspecteur zou kunnen blijken een prachtige Mac en iOS-app is geweldig!

Cheshire creëerde een $ 3,99 product met de naam MacID die u toelaat om de Touch ID pad van uw telefoon gebruiken om je Mac te openen met een enkele tik. MacID wordt een Bluetooth-verbinding tussen MacID apps draaien op zowel de telefoon en de computer. Tikken op de Touch ID tijdens het uitvoeren van MacID op een touch-ID uitgerust iOS-apparaat zal de MacID dienst die draait op de Mac te activeren en ontgrendelen.

MacID heeft een paar andere trucjes achter haar onder-vier-dollars mouw. Er is een Apple Watch app die kan worden aangeboord (zonder Touch ID, ‘natch) op de computer te ontgrendelen. U kunt ook MacID gebruiken in Mac-only mode, het opzetten van een kraan patroon op het trackpad, en u kunt tap-tap-tap naar hartelust, ontsluiten van uw Mac met de perfecte patroon van de beats.

Vreemd genoeg, MacID voegt nog een klembord overdracht van vermogen, dus als je wilt de inhoud van uw Mac klembord te sturen naar je iOS-apparaat (of andersom), je kunt. Het is niet helemaal de Continuity-gebaseerde klembord die we wilden, maar het werkt.

Er zijn een aantal grenzen aan MacID. Het werkt alleen met Macs en iOS-apparaten die Bluetooth LE draaien. Het vereist Mac OS X 10.10 of hoger en iOS 8 en hoger. Zelfs zo, dat opent de deur naar een breed scala van Macs en iOS-apparaten.

Dus, niet ademloos te wachten tot maart voor een Touch ID-uitgeruste Mac alleen onvermijdelijk teleurgesteld. Gewoon MacID nu en unlock je dromen.

By the way, ik doe meer updates op Twitter en Facebook dan ooit tevoren. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz en op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten