McAfee beefs up portfolio met NitroSecurity overname

McAfee heeft het aantal en de omvang van de business-oplossingen uitgebreid met de afgeronde acquisitie van enterprise security en IT-beheer vendor NitroSecurity.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Een groot deel van geïntegreerde oplossingen NitroSecurity zijn ontworpen om meer zichtbaarheid en situational awareness binnen een organisatie te bieden. Omschreven als de “best presterende SIEM-oplossing beschikbaar” voor middelgrote tot grote bedrijven, zijn NitroSecurity’s producten aangeprezen als geschikt voor het verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden informatie over de beveiliging dankzij een zeer schaalbare, gepatenteerde database-engine.

In principe zal McAfee wordt het stimuleren van de eigen portfolio van producten en diensten. De koppeling van NitroView ESM met McAfee ePO-platform stelt gebruikers in staat om evenementen, activiteiten, en logs gecreëerd door netwerken, databases en applicaties bekijken en correleren met snel uit te voeren een reeks van risico monitoring en verzachtende maatregelen.

Stuart McClure, general manager en senior vice president van de risico’s en compliance business unit McAfee, nader toegelicht de potentiële voordelen voor zakelijke klanten in een blogpost

Ik ben enthousiast over deze overname, omdat de integratie van deze oplossingen biedt onze zakelijke gebruikers volledige zichtbaarheid-via één beheerconsole-in hun eindpunt activa, de onderliggende netwerkinfrastructuur, specifieke bedreigingen van de veiligheid en risico’s, en het systeem kwetsbaarheden in de gehele IT-omgeving.

Senior executives, business managers en IT-managers kunnen deze informatie aan hun risicoprofiel en beveiligingsstatus sneller te beoordelen en te analyseren en in te stellen een reeks van corrigerende acties, zoals de uitgifte van nieuwe configuraties, implementeren van nieuw beleid, en het inzetten van meer recente software-updates te benutten.

McAfee oorspronkelijk aangekondigd de voorgenomen fusie in oktober. Financiële voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld