McAfee CIO: ‘Embrace the change’

Het is een cliché om te zeggen dat de IT en de CIO rol een belangrijke ondergaan; shift. Veel, studies en, onderzoek, het bewijs dat mensen buiten IT verwachten meer inspelen op behoeften van het bedrijfsleven.

Big data’s groot probleem: hoe te laten werken in de echte wereld; 2015: Enterprise IT hoeft niet naar een Sci-Fi dystopia zijn; De CISO, de CIO, de CEO, of u: Wie is echt verantwoordelijk voor cybersecurity?

Deze verwachting gaat vele namen en kreten, die allemaal hebben dezelfde betekenissen

De bottom line is veel CIO’s proberen om collaborative werkrelaties met niet-IT-collega’s vast te stellen, terwijl het opgeven van old-school overtuigingen op basis van een, “default geen”; positie.

De basis van deze nieuwe CIO order vraagt ​​om voortdurende aandacht voor het creëren van een relatie en reageert op zakelijke aanvragen voor een grotere snelheid en minder gedoe van IT. Het is een nieuwe wereld en veel CIO’s worstelen.

Met dit in het achterhoofd, is het nuttig om de opmerkingen van Patty Hatter, Senior Vice President of Operations en CIO voor McAfee, horen tijdens haar verschijning op CxO-Talk.

Als zowel een Operations Executive en CIO, Patty biedt een uniek perspectief op het belang van het omarmen verandering. Hier zijn een selectie van haar (bewerkte) opmerkingen over de verandering. U kunt ook kijken naar het hele gesprek

Op IT as a change agent: CLO’s moeten steeds meer naar zichzelf te kijken als change agents voor de organisaties. Er is geen andere functie in het bedrijf met de kans om te helpen versnellen van de totale bedrijf als IT.

Op het invoeren van verandering: Je moet bereid zijn om te veranderen, omarmen verandering, is de eerste om te veranderen, en zeer open-minded en samenwerkingsverbanden.

On-technologie: De rol van de CLO’s is een kans om een ​​change agent te zijn, en een groot stuk van dat gebruik te maken van alle nieuwe technologieën die er zijn, maar het kan niet technologie omwille van de technologie. Je uiteindelijk de uitgaven veel geld en weg frittering middelen zonder dat het bedrijf voordeel dat je nodig hebt.

Infrastructuur vs. digitale CIO (PDF-download); Chief Innovation Officer, Two-speed IT; Revenue-generator CIO (PDF-download); Chief Improvement Officer

Op de bredere context van de IT: Het is de taak van een IT-organisatie naar een grote wereldbeeld in hoe uw bedrijf werkt hebben. Hoe werkt het geld te verdienen, wat zijn de pijnpunten, wat onze klanten denken, wat doen onze partners ervan? IT is in een unieke positie om een ​​change agent alleen als het begrijpt de veranderingen moeten worden aangebracht. Als de IT-organisatie terug zit wordt een order-taker, wachtend op de lijst met prioriteiten van de projecten om te beginnen aan de bovenkant en werk naar beneden, is niemand gaat wachten.

Advies aan CIO’s: Mijn grootste advies aan clos is omarmen de verandering. Soms moet je rustig zitten in je stoel, neem een ​​grote adem, en vervolgens te omarmen de verandering. Er zijn zo veel mogelijkheden die er zijn, en het kan zitten in het midden of op de outs.

CxO-Talk brengt prominente executives, schrijvers en analisten om leiderschap, transformatie en innovatie te bespreken. Uitgevoerd live unscripted op open video, CxOTalk biedt een rijke bron van thought leadership van de top artsen en denkers in de wereld. Word lid van co-host, Vala Afshar, en me elke vrijdag voor een nieuwe aflevering van CxO-Talk.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek