Meer Maleisische ondernemingen in te gaan op e-business

MALEISIË (iStar) – vLinx Azië president Shannon Boase zei het Jaar 2000 scheidde de bedrijven met een lange termijn potentieel van degenen die wilden een snelle winst te maken.

Onder degenen die het een goed jaar zou kunnen overwegen zijn degenen met een solide business model en bouwde een reputatie van het merk, maar in het geval van een groot aantal e-marktplaatsen die ontsproten, niet veel bewezen levensvatbare bedrijven zijn, “zei ze.” De reus van de industrie is business-to-business (B2B) en het is snel terrein wint.

Boase zei dat Gartner Research voorspelt dat B2B e-commerce zou bereiken US $ 2700000000000 in 2004 wereldwijd met e-markten aanwakkeren van het grootste deel van de groei.

Sun Microsystems Maleisië directeur Govinathan Pillai zei dat 2000 was een geweldig jaar voor de informatie- en communicatietechnologie (ICT) industrie met aanzienlijke groei voor grote spelers.

3Com Malaysia country manager Pang Yee Beng zei de plaatselijke penetratie van internet enorm gegroeid dit jaar tot 1,27 miljoen gebruikers van 1.890.000 gebruikers vorig jaar.

Oracle Maleisië directeur William Houng-Lee zei dat de opleving in e-business transacties Maleisië was een indicator dat de ICT-sector snel groeide en speelt een belangrijke rol in de economische ontwikkeling van het land.

DataOne Azië plaatsvervangend chief executive Michael Warren zei dat de nasleep van de Y2K shakeout voorzien van een aarzelende start voor de industrie, hoewel veel bedrijven werden aangetrokken tot het internet dit jaar.

Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië

APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud

Tech industrie; Noord-Korea onthult Netflix kloon voor de burgers, veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tikken; Start-Ups; Telstra Ventures tekent Telkom Indonesia voor inbedrijfstelling investeringen in Azië, Cloud, APAC digitale transformatie zal niet slagen zonder hybride cloud