Messaging, sociale apps rijden 115 procent stijging van de mobiele app-gebruik

Mobiele applicatie gebruik bleef exploderen in een opmerkelijk tempo in 2013, de totale verhoging van meer dan 115 procent, volgens San Francisco-based mobile analytics bedrijf Flurry.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Messaging apps, met inbegrip van sociale en delen van foto’s, zag gebruik triple (maximaal 203 procent) in 2013 als gebruiker niet genoeg krijgen van apps zoals Facebook Messenger, Snapchat, WhatsApp, WeChat en LINE kon krijgen.

Ondertussen, de productiviteit en het nut apps met inbegrip van de wil van Evernote en Quip geplaatst 150 procent groei op jaarbasis. Zelfs gaming apps, misschien wel de verpersoonlijking van oververzadiging in de afgelopen paar jaar, genoten van een 66 procent stijging in het gebruik.

In de afgelopen vijf jaar hebben we keken mobiele verstoren elke branche, in elk land, en blijft zijn eigen records te breken jaar na jaar, “Flurry CEO Simon Khalaf schreef in een blog post.” Wat is verrassend, echter, is dat de snelheid van de groei (van messaging en sociale apps) sterk overtrof andere populaire categorieën. Dit type van de groei kon de hoge waardering Facebook heeft naar verluidt op Snapchat zetten, of Facebook’s rush naar de directe messaging in Instagram toe te voegen, een app bezocht door jongeren uit te leggen.

Flurry Analytics definieert app gebruik als consument lancering van een app en het opnemen van een sessie. Het zei dat op 31 december om 23:59, is bijgehouden een record 4,7 miljard app-sessies in een enkele dag, waardoor het totaal aantal mobiele app sessies voor het jaar tot net ten noorden van 1120000000000 sessies.

“2014 wordt een cruciaal jaar zijn voor deze toepassingen en zal bepalen of zij zelfstandig blijven, maar drukbezochte toepassingen, of worden killer mobiele platformen en distributiekanalen,” Khalaf toegevoegd.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië