metafoor oorlog

Het is interessant om discussies over de toekomst van de high-tech gespeeld in het rijk van de metafoor te horen. Immers, het is de “utility” metafoor die een sterke basis voor de mensen achter de “on-demand” beweging heeft bewezen. Heck, ze kregen zelfs Nick “Het maakt niet uit” Carr om deze metafoor te omarmen. “Net als bij de fabriek in handen generatoren dat de productie van elektriciteit een eeuw geleden gedomineerd zullen particuliere IT planten van vandaag worden verdrongen door grootschalige, gecentraliseerde nutsbedrijven,” schrijft hij in zijn nieuwste essay in MIT Sloan Management Review. “De overgang naar het nieuwe aanbod model belooft om uitdagingen en kansen voor de gebruikers van IT te brengen, terwijl upending de status quo van de computer-industrie.

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

Ja, ja, we hebben die ene gehoord. Maar Peter Graf, SVP van het product en oplossingen voor de industrie op SAP, heeft een alternatief metafoor. Hij denkt dat de “on-demand” model “heeft geen zin in de tijd.” Zijn metafoor is een hotelkamer. U verplaatst naar een nieuwe stad en je kan hebben om te leven in een hotel voor een paar dagen, terwijl de verf droogt of iets dergelijks. Hij erkent dat de on-demand model kan zinvol zijn voor specifieke processen in de vroege stadia van de inzet. Maar je hoeft niet te gaan over het leven in een hotel. Je zou blut eindigen. Uiteindelijk, ga je naar de nieuwe woning die u gekocht. U wilt de flexibiliteit en differentiatie die on-demand niet toestaat. Begrepen? Dus verwacht niet om advertenties te zien voor SAP-On-Demand anytime soon.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf