Microsoft begint te druppelen uit Surface 3 met ingebouwde 4G LTE

Microsoft is langzaam begint de uitrol van de nieuwe Intel-gebaseerde Surface 3 tabletten die worden geleverd met 4G LTE ingebouwd.

Beneath the Surface 3: Intel’s 14nm Atom Cherry Trail chip; Microsoft’s nieuwe Surface 3 is een serieuze mededinger voor de iPad; Surface 3 treffers sweet spot voor zowel zakelijke professionals als consumenten; Een eerste blik op Microsoft’s kleiner, lichter Surface 3, nu met volledige Windows

De eerste Surface 3s met ingebouwde 4G LTE werden uitgevoerd in Japan gerold met partner Y! Mobile twee weken geleden, volgens een 1 juli bericht op Surface blog van Microsoft.

Vanaf 3 juli in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, zal Microsoft zijn eerste Surface 3 te maken met LTE-modellen beschikbaar voor zakelijke klanten. Sommige niet-gespecificeerde tijd na die datum zal Microsoft Surface voeg 3 modellen met 4G LTE in Frankrijk en Spanje.

De eerste reeks van de ondersteuning van de vervoerders zal Deutsche Telekom in Duitsland, Orange Business Services in Frankrijk, alsook O2 in de Britse en Movistar in Spanje.

In eerste instantie, om deze 4G LTE Surface modellen te kopen, zullen klanten nodig hebben om een ​​zakelijke klant of partner operator.

Naar aanleiding van de beschikbaarheid aan zakelijke klanten in deze eerste paar markten, is Microsoft nog steeds van plan om 4G bieden LTE-enabled Surface 3 tabletten in de detailhandel en via commerciële wederverkopers in Frankrijk, Duitsland, het VK en de VS Dit zal gebeuren “in de komende weken” volgens functionarissen van het bedrijf.

Terug in april op Reddit, de Surface team bevestigde een unlocked versie van Surface 3 zal beschikbaar zijn op een bepaald punt. Er zijn nog niet veel details over wanneer / hoe deze 4 G LTE Surface 3 apparaten uit zal zijn.

In maart, toen Microsoft onthulde de Surface 3 tabletten, functionarissen van het bedrijf zei dat de 4G LTE-model zal beschikbaar zijn via T-Mobile en Verizon Wireless in de Verenigde Staten, “later dit jaar.” Microsoft execs hebben gezegd meer informatie over de beschikbaarheid en de markten van deze apparaten zou gebeuren “in de komende maanden.

De 10,8-inch Surface 3 met 4G LTE zal beschikbaar zijn in twee modellen: 64 GB en 128 GB, beide met 4 GB RAM-geheugen en Windows 8.1 Professional, met de optie van een upgrade voor gratis naar Windows 10. Eerder dit jaar, Microsoft execs zei dat de opname van 4G LTE zou een extra $ 100 toe te voegen aan de $ 500 tot $ 600 basisprijs van de Surface 3.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië