Microsoft CEO: Surface RT omzet uit om een ​​’bescheiden’ start

Laat ze taart eten? Nee, laat ze tabletten kopen.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Microsoft-topman Steve Ballmer zegt dat de verkoop van de nieuwe ARM-gebaseerde Surface RT tablets zijn weg naar een “bescheiden” start, volgens de Franse krant Le Parisien.

Surface RT Beoordeling

Hij vertelde ook de Parijse publicatie zei dat hij verwacht dat de nieuwe Windows Phone 8 de verkoop aan “opvoeren snel.” Apparaten met de next-generation Microsoft smartphone-platform werden vrijgelaten drie dagen na de Surface tablet eind oktober.

En dat is alles wat hij zei. Niet eens een hint van iets anders. (Met dank voor de details, Steve.)

De dag na de Windows Phone 8-apparaat gingen op de verkoop aan het einde van oktober, Ballmer pochte, dat vier miljoen exemplaren van Windows 8, waren verkocht, de nieuwste desktop-besturingssysteem dat later Surface tablets zal lopen, in slechts de paar dagen nadat het gelanceerd. (Ter vergelijking: in dezelfde vier dagen nadat Apple OS X 10.8 Mountain Lion, het bedrijf meldde dat, meer dan drie miljoen exemplaren van de software; had gedownload van de Mac App Store.)

Maar niet alles uit de Redmond, Seattle gevestigde bedrijf is glad in de afgelopen weken.

Britse en Europese kopers niet aan hun glanzende rechthoeken op tijd te komen, ondanks het feit dat beloofd een leverdatum van 26 oktober Velen wachtten tot een week voordat ze de levering ontvangen, wat leidt tot; wijdverbreide woede op Twitter, en een; interventie van Windows voorzitter Steven Sinofsky.

Een nog kleiner aantal gebruikers, zodra ze eigenlijk de tablet had ontvangen, klaagden dat de Touch Cover begon te splitsen en weg te komen, uit het materiaal dat de touch-technologie met elkaar verbindt.

Maar iets meer dan twee weken na de Surface gingen op de verkoop en Windows 8 gelanceerd, voorbereid en klaar om te worden gebruikt op desktops en laptops over de hele wereld, Microsoft heeft zij haar laatste Patch Tuesday adviserende mededeling, waarschuwing, dat Windows 8 had drie “kritische “beveiligingsproblemen, terwijl de Surface RT apparaat had een kritieke lek.

Patches voor de kwetsbaarheden worden uitgedeeld via Windows Update morgen op dinsdag.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië