Microsoft lanceert verschillende OneNote verbeteringen voor iOS, Android, Windows en OneNote online klanten

(Microsoft); Microsoft-software helpt om mijn Apple iPhone 6s Plus een grote zakelijke telefoon. Een van de belangrijkste apps die ik dagelijks gebruik is OneNote en nu horen we van meer OneNote verbeteringen vanuit Microsoft voor iOS, OneNote Online, Windows en Android.

iOS verbeteringen

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Een van mijn favoriete functies van OneNote op mijn Surface Pro 3 is de mogelijkheid om opnames te nemen in OneNote. De laatste update voor iOS voegt de mogelijkheid om opgenomen audio op te nemen. Dit kan een zeer handige functie voor studenten die willen klassen opnemen of degenen die willen vastleggen en archiveren audio herinneringen.

De nieuwste versie van Microsoft Office heeft een ton van de veranderingen onder de dekens, de meeste van hen gericht op het spelen van catch-up van de gezamenlijke kracht van Google Apps.

Microsoft bevat ook 3D-touch ondersteuning in de nieuwste iOS-update. Als je een iPhone 6s of 6s Plus dan kun je 3D-Touch op het OneNote-pictogram en snel een nieuwe notitie.

Net als bij de Facebook-chat-hoofden die drijven op je Android-smartphone scherm kunt u nu gebruik maken van badges met OneNote. De badge drijft op het scherm nadat u het starten vanuit het systeemvak. Dit betekent dat u eenvoudig notities toevoegen terwijl multi-tasking op Android.

De update voor badge steun kan twee tot drie weken duren als Microsoft rolt steun in fasen.

OneNote 2016 ondersteunt nu het inbedden van online video in uw notities. OneNote ondersteunt YouTube, Vimeo, en Office Mix.

Microsoft stelt dat meer videobronnen zal worden toegevoegd in de toekomst. Embedded video is nu beschikbaar voor Office 265 Home and Personal. Het komt naar OneNote Online, Windows 10, Mac, iOS en Android in de komende maanden.

Bestandsbijlagen worden nu ondersteund in OneNote Online. Als Microsoft zegt op de Office Blogs pagina, kan dit zeer nuttig zijn voor zowel studenten als docenten zijn.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Android verbeteringen

Windows verbeteringen

OneNote Online verbeteringen