Microsoft, MIT goud tatoeages zet uw huid in een UI voor uw telefoon

De onderzoekers bleek uit een NFC-chip uitgerust goud tatoeage die een draadloze comms apparaat kan bedienen.

BYOD-beleid; New Tablet Purchase Checklist; Microsoft’s nieuwste mobiele platformen terug te brengen meer business-vriendelijke kenmerken; Het beheer van de instroom van Apple-apparaten op de werkplek

Microsoft Research en PhD-studenten aan het MIT Media Lab is een reeks draagbare apparaten gemaakt van bladgoud tatoeages gemaakt.

De slimme tatoeages draai huid van de drager in een nieuwe interface, waardoor het kan worden gebruikt als een touchpad naar een mobiele inrichting, een beeldscherm, of met behulp van een NFC-chip, een draadloze communicatie-inrichting besturen.

MIT noemt de technologie DuoSkin, die het beschrijft in een nieuw papier als een “fabricageproces” met behulp van metalen bladgoud om functionele wearables voor de huid te creëren.

Dat proces omvat het maken van de gewenste “skin circuit” met behulp van grafisch ontwerp software, en dan het maken van stencils ervan om rond te snijden. De bladgoud fungeert als geleidend materiaal om welke elektronische inrichting aan is bevestigd.

Een van de belangrijkste doelstellingen van het project was om wearable tech demystificeren door het aanbieden van mensen die een eenvoudige, goedkope en snelle manier om hun eigen apparaten te produceren.

“DuoSkin put uit de esthetiek gevonden in metallic sieraden-achtige tijdelijke tatoeages op-huid-apparaten die sieraden lijken te creëren. DuoSkin apparaten kunnen gebruikers hun mobiele apparaten, display-informatie, en opslaan van informatie te controleren op hun huid terwijl het dienen als een verklaring van persoonlijke stijl, “het MIT studenten schrijven.

Wij geloven dat in de toekomst op-huid elektronica niet meer black-boxed en gemystificeerde zijn, maar zullen zij convergeren naar de gebruiksvriendelijkheid, uitbreidbaarheid en esthetiek van lichaamsdecoraties, die een DuoSkin geïntegreerd voorzover zij schijnbaar verdwenen.

De studenten wilden om de duurzaamheid van verschillende materialen te testen en plot een methode om draagbare elektronica goedkoop en met eenvoudig te volgen instructies te produceren.

De toekomst van wearables en hun rol in het werk (elaptopcomputer.com); Wearables zijn overal, maar maken ze deel uit van BYOD; Forrester:? Bijna 1 op de 3 Amerikanen een draagbaar apparaat te gebruiken tegen 2021; Best draagbare tech 2016

Eén van de creaties was een skin armband die fungeert als een schuifknop om muziek te bedienen via Bluetooth op een smartphone. Dat apparaat aangesloten op een Arduino die is verscholen onder de mouw van de drager en wordt gebruikt om details te detecteren en draadloos data naar de telefoon.

De studenten geworven ook een kleine groep deelnemers om te testen hoe makkelijk het is voor mensen van verschillende achtergronden van de DuoSkin proces te volgen. De deelnemers ontworpen aangepaste versies van hun eigen muziek controllers, alle rapportage was het vrij gemakkelijk om mee te werken.

Zoals voor de kosten, de duurste punt nodig was een $ 230 elektronische cutter, terwijl een pakje bladgoud kost $ 10 en NFC-tags kosten $ 2,50.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

wearables