Microsoft repareert Surface 2 BitLocker prompt fout

Microsoft heeft een oplossing voor afgegeven; een BitLocker-gerelateerde probleem dat Oppervlakte 2 gebruikers.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Sommige gebruikers van Microsoft’s ARM-gebaseerde Surface 2 apparaten zijn klagen dat bij het hervatten of hun apparaten opnieuw op te starten uit de slaap, ze zijn gevraagd om hun BitLocker-sleutels in te voeren. Voor sommigen was het probleem voorkomende elke keer als ze probeerde aan de macht van hun Surface 2s, voor anderen, het probleem was intermitterend.

Op 6 januari heeft Microsoft een update om dit probleem op te lossen. De update is te downloaden via Windows Update.

Volgens een medewerker van Microsoft pagina, is deze update niet als vervanging voor eerder uitgebrachte Oppervlakte 2 updates. Gebruikers kunnen worden gevraagd om hun apparaten opnieuw op te starten na het toepassen van deze update.

De eerste generatie Surface RT-apparaten en Intel-gebaseerde oppervlakken werden niet beïnvloed door deze BitLocker probleem / glitch.

Surface Pro 2 gebruikers nog steeds niet over een patch of update voor de batterij-levensduur drainage probleem veroorzaakt door; een december 2013 Surface Pro 2 firmware-update. Microsoft later, trok dat defecte-update en zei dat een oplossing zou komen na de vakantie.

Volgende week is Patch Tuesday, dus misschien zullen we een oplossing zien tegen die tijd. Tot nu toe, geen fix en geen update van Microsoft om te bepalen wanneer de Surface Pro 2 accu probleem zal worden opgelost. (Vroeg ik vandaag weer het geval er nieuw woord. Als ik een bijgewerkte verklaring te krijgen, zal ik het toe te voegen.)

Aan de andere kant, maar sommige gebruikers die zijn terug te keren Surface Pro 2 apparaten als gevolg van de defecte firmware-update zijn voorzien; vervangende modellen met iets sneller Haswell processors.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië