Microsoft Surface januari firmware-updates revisited: Wat gebruikers gekregen en wanneer

Januari 2014 was niet de beste maand voor Surface gebruikers Microsoft proberen te begrijpen van welke updates kwamen voor hun apparaten te maken.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Patch Tuesday kwam en ging zonder een woord over de verwachte firmware-updates. Kort daarna, diverse updates, wat gemarkeerd als firmware, sommigen bestempeld als ‘hardware’ updates en anderen meer alledaagse betrouwbaarheid en prestaties fixes, begonnen te arriveren via Windows Update op de apparaten van gebruikers.

Ik heb gehoord van de Surface Pro 2 gebruikers die hebben geteisterd door wat lijkt te zijn dezelfde firmware-update wordt herhaaldelijk om hun machines afgeleverd, ondanks het feit dat ze lijken succes te hebben bijgewerkt met de nieuwste firmware release. (Dit kan een Windows Update-probleem te zijn, in plaats van een Surface Pro 2 probleem, ik ben te horen.) En hoewel Microsoft’s Surface Bijwerkingsgeschiedenis Pagina beweerde pas enige tijd in de afgelopen dagen dat er geen Surface RT firmware-update deze maand , die van ons met de originele ARM-gebaseerde Surface weten we kregen een firmware-update.

Dus laten we terug naar de tekentafel.

Met ingang van 28 januari, hier is wat Microsoft’s Surface Bijwerkingsgeschiedenis pagina’s nu aan te geven dat het bedrijf geleverde deze maand op de verschillende Surface gebruikers

Surface Pro 2 (Windows 8.1)

Bijgewerkt UEFI firmware, versie 2.04.0350, het gedrag op te lossen waar de Surface niet aan slaap in te voeren tijdens het stationair draaien, een negatieve invloed op levensduur van de batterij. Ja, dit is de oplossing om, de defecte december 2013 firmware-update. En ja, wie heeft de defecte december firmware update ontvangen toepassen, een aparte firmware, dat vermoedelijk ook een vervanging voor de defecte actualisering van december.

Er is nu ook een cumulatieve driver / firmware Surface Pro 2 update beschikbaar is om te downloaden via het Microsoft Download Center, van 27 januari.

Ik heb Microsoft execs over de “hardware”-update een aantal Surface Pro 2 gebruikers hebben ontvangen gevraagd en moeten nog terug op wat dat is te horen.

Surface Pro (Windows 8.1)

15 januari updates: Oppervlakte Type Cover 2 en Touch Cover 2 firmware-updates voor het verbeteren van touchpad prestaties en stabiliteit van het product. Ook bijgewerkte Wi-Fi en Bluetooth-versie van de driver 14.69.24049.160 ondersteunt nu extra Miracast functionaliteit en verhoogde Wi-Fi stabiliteit.

Er is een Surface Pro firmware en driver-update pakket beschikbaar op het Microsoft Download Center (van 27 januari), dat is een cumulatieve update fixes en omvat zowel drivers en firmware. Het is niet duidelijk of dit een herhaling van wat er in de 15 januari te werken of verder gaat dan het uit de beschrijving op de download site.

Surface Pro (Windows 8.0)

14 januari updates; Surface Type Cover 2 en Touch Cover 2 firmware-updates voor het verbeteren van de prestaties touchpad en de algehele stabiliteit van het product.

Oppervlak 2 (Windows 8.1)

6 januari-update; lost probleem met BitLocker recovery key prompt wanneer u uw Oppervlakte 2 opnieuw op te starten.

Surface RT (Windows 8.1)

Surface Type Cover 2 en Touch Cover 2 firmware-updates voor het verbeteren van de prestaties touchpad en de algehele stabiliteit van het product.

Surface RT (Windows 8.0)

Geen enkel product updates uitgebracht.

Het bijwerken van vier apparaten met verschillende versies van Windows 8 is niet triviaal. (Nor probeert te houden met alle vragen van Surface gebruikers over de updates die ze krijgen en waarom.) Maar met nog meer Surfi zogenaamd komen – een, LTE-vriendelijke Oppervlakte 2, plus het; geruchten Surface Mini; – – het is sleutel die Microsoft maken frequent, regelmatige updates een Surface selling point, niet een hindernis.

Nog meer vragen over het verleden, heden of mogelijke toekomstige Surface updates? Deel ze hieronder en ik zal proberen om te zien of ik meer info kan krijgen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië