Microsoft Surface kortingen 3 onderwijs bundels met maximaal 30 procent

Microsoft is het aanbieden van kortingen tot 30 procent op het oppervlak 3 Onderwijs bundels.

Beneath the Surface 3: Intel’s 14nm Atom Cherry Trail chip; Microsoft’s nieuwe Surface 3 is een serieuze mededinger voor de iPad; Surface 3 treffers sweet spot voor zowel zakelijke professionals als consumenten; Een eerste blik op Microsoft’s kleiner, lichter Surface 3, nu met volledige Windows

De prijsverlaging, aangekondigd op de Britse Higher Education Blog van het bedrijf op 19 januari te laten samenvallen met de BETT 2016 show is niet alleen voor het Verenigd Koninkrijk. Het is voor alle gekwalificeerde onderwijsinstellingen in alle markten waar de Surface 3 Onderwijs Bundle is in de handel verkrijgbaar, een Microsoft woordvoerder bevestigd.

Vanaf 1 februari zullen alle Surface 3 Onderwijs Bundels worden geleverd met de nieuwe Surface Pen – degene die wordt geleverd met Surface Pro 4. Deze pennen zullen worden opgenomen in de prijs van de bundel, samen met Surface 3 en de Surface 3 Type Cover.

Dus, wat is de exacte prijs van de Surface 3 / pen / afdekking bundel? Het hangt ervan af, want het is aan de individuele resellers die gekwalificeerd zijn om de bundel aan te bieden. Op de Microsoft UK Higher Education Blog, is er een lijst van resellers zijn er die het aanbieden van de verdisconteerde onderwijs bundel. Tot nu toe, ik weet niet of er is een lijst van andere educatieve resellers die ook in andere landen aanbieden. (Ik heb gevraagd.)

Update: Een Microsoft-woordvoerder zegt dat de lijst met resellers voor elk land of regio is gelokaliseerd, zodat wanneer gebruikers klikken op ‘Zoek een geautoriseerde reseller, “ze zijn genomen om de lijst van geautoriseerde resellers in hun markt. Hier is de reseller lijst goedgekeurd voor de VS

Normaal gesproken is de Surface 3 – die Microsoft begonnen met het verschepen in de VS mei 2015 – geldt voor ongeveer $ 700, wanneer de apart geprijsd pen en toetsenbord worden toegevoegd. Een van de belangrijkste doelmarkten voor het apparaat zijn studenten geweest.

De Surface 3 is een 64-bit Intel Atom x7 (Cherry Trail) gebaseerde tablet. Een oppervlakte 3 tablet met 2 GB RAM en 64 GB opslagruimte, verminderd met de add-on keyboard, begint bij $ 499 – hoewel op dit moment hier in de VS is er een deal op de 128GB-versie, die gaat voor $ 449 voor een beperkte tijd.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Cloud, Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners; Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Windows 10 Enterprise nu beschikbaar op abonnement van Microsoft’s cloud-partners

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen