Microsoft Surface Macht Covers krijgen een half maart verzenddatum

19 maart 2014: Microsoft heeft een schip datum voor de beloofde Surface Macht Covers voorzien.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

De bekendmaking van de datum opgetreden op 10 maart, dat is wanneer Microsoft live gegaan met pre-orders voor de covers die de levensduur van de batterij van Microsoft’s Surface Pro, Oppervlakte 2 uit te breiden en Surface Pro 2 tabletten. (Ik zag de pre-order pagina op de Microsoft Store dankzij een tweet van die account.)

De Microsoft Store pre-order pagina beweert dat de macht Covers – Type covers met extra batterij ondersteuning – de levensduur van de batterij te verlengen met maximaal 70 procent. (Microsoft ambtenaren werden veelbelovende batterij-levensduur verlenging van maximaal 50 procent ten opzichte van de nieuwe covers van vorig jaar.)

The Power Covers weigh.55 pond en zijn 9,75 mm dik, volgens pagina van Microsoft. Ze hebben geen back-lit toetsen hebben, in tegenstelling tot de nieuwe Surface Type 2 en Touch 2 covers. Zij zal de detailhandel voor $ 199,99.

Update: Het gewicht op pagina Microsoft’s is verkeerd. The Power Covers weegt 1,2 pond, Microsoft ambtenaren bevestigd op 11 maart de dikte vermeld is ook onjuist, woord is dat het eigenlijk het opgegeven nummer is te verdubbelen.

Microsoft plannen aangekondigd om de Macht Covers voor haar oppervlakken in oktober 2013 toen het de tweede versie van de ARM en Intel-gebaseerde Surface apparaten gelanceerd bieden. Op dat moment, de ambtenaren gezegd Macht Covers beschikbaar zou zijn in “het begin van 2014.” Microsoft execs weigerde om verdere updates over de timing op de covers sinds die tijd te geven.

Microsoft heeft problemen met behoud van de Surface tablets en bijbehorende randapparatuur in voorraad had. De; Surface docking stations zijn gegaan in en uit de voorraad sinds vorig jaar herfst.

Ik heb Microsoft execs gevraagd of de macht Covers avaialble in andere landen dan de Verenigde Staten met ingang van 19 maart gebieden zal zijn, en zo ja, wanneer. Ik zal deze post updaten wanneer ik terug hoor.

Update: The Power Covers zal beschikbaar zijn in eerste instantie in de Verenigde Staten, Japan en Canada, een Microsoft-woordvoerder bevestigde Het bedrijf is niet het delen van namen van specifieke retailers of internationale beschikbaarheid voorbij die op dit moment.

In gerelateerd nieuws, WPCentral.com meldt dat Microsoft brick-and-mortar winkels beginnen om de balans van de beloofde-LTE enabled Oppervlakte 2 apparaten ontvangen. Afgelopen herfst, zei Microsoft ambtenaren; deze apparaten beschikbaar zou zijn in het begin van 2014, in eerste instantie op AT & T en Vodafone.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië