Microsoft Surface Pro lancering geannuleerd, maar apparaten gaan nog steeds te koop bij middernacht

Microsoft’s; geplande Surface Pro introductie-evenement in New York City, vanavond is afgelast vanwege de sneeuwstorm naar verwachting het getroffen gebied op 8 februari.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Maar gebruikers die niet worden afgeschrikt door de regen, ijzel en sneeuw nog steeds in staat om naar de Union Square in New York Best Buy winkel en kopen Surface Pros vanaf middernacht.

Microsoft heeft een aantal Most Valuable Professionals en andere geselecteerde gasten uitgenodigd om een ​​pre-launch event in de buurt van de Best Buy winkel wonen. Het hoofd van de Surface team, Panos Panay, ging zijn in opkomst. Panay tweeted op 7 februari dat het slechte weer was gaan om hem weg te houden.

Een woordvoerder van Microsoft zei Neowin dat “de Surface Pro lanceren activiteiten in NYC zijn geannuleerd vanwege het weer.”

Echter, toen ik de Union Square Best Buy riep op 8 februari en werd verteld dat Surface Pro omzet zou nog steeds beginnen om middernacht. Dus ik denk dat een deel van de “launch” zal nog steeds doorgaan.

(Een aantal van ons waren van plan om een ​​tweetup op 8 februari in de buurt van de Best Buy winkel te houden. We hebben ons evenement afgelast vanwege het weer.)

Microsoft’s lancering van de Intel-gebaseerde Surface Pro was gepland om veel meer low-key dan de Surface RT lancering op 25/26 oktober zijn. Microsoft’s, nu gesloten Times Square pop-up Microsoft Store, was de locatie voor de Surface RT lancering. Microsoft uiteindelijk niet nemen van pre-orders voor de Surface Pro, anders dan bij de Surface RT.

Microsoft functionarissen hebben gezegd dat ze zullen Surface Pro’s bieden te beginnen op 9 februari tot en met alle Microsoft-winkels, microsoftstore.com en bij Staples en Best Buy in de Verenigde Staten, alsmede uit een aantal locaties in Canada. Als u van plan bent om te proberen een Surface Pro te kopen vanavond in eigen persoon, zorg ervoor dat uw plaatselijke verkooppunt bellen om ervoor te zorgen dat het zal openen om middernacht zijn.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië