Microsoft Surface: Validatie voor het gebruik van tablets met toetsenborden

Collega; Steve Ranger meldt, dat een Forrester onderzoek ontdekt dat een meerderheid van de respondenten wil een toetsenbord te gebruiken met de tablet aan het werk gedaan te krijgen. Dat verbaast me niet zoals ik al lang gebruikt (en die op de website) diverse tablets met toetsenborden voor mijn werk. Wat vind ik belangrijk dit onderzoek is dat het gesprek nu is verschoven naar het gebruik van een tablet voor werk, ook al is een toetsenbord nodig is.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Mijn dekking in het verleden over het gebruik van tablet met keyboards regelmatig gegenereerd feedback dat de tablet was niet goed genoeg voor het werk. De reguliere gevoel deelden was dat de tablet, of de iPad of een Android-tablet die werd behandeld, was nutteloos voor werk doeleinden, zelfs met een toetsenbord. Toen het werd erop gewezen hoe goed de tablet werkte met een toetsenbord, werd het regelmatig met scepsis. een gemeenschappelijk antwoord als je een tablet met een toetsenbord om werk je net zo goed kopen een laptop te krijgen was. Tabletten niet knippen voor het werk kreeg ik te horen over en weer, soms met behulp van zeer kleurrijk taal.

Dat reflexmatige reactie is veranderd sinds de release van Windows 8, en met name de lancering van de Surface tablets van Microsoft. Ik hoor nu van veel mensen die overwegen een tablet en een toetsenbord-combinatie.

Tabletten hebben een voordeel ten opzichte laptops doordat ze kunnen worden gebruikt zonder een toetsenbord zoals gewenst. Het is alsof je een auto met een trekhaak, het hebben van de kink in de kabel betekent niet dat je een trailer trekken de hele tijd.

Laten we eerlijk zijn, het maakt niet uit hoe populair geworden tablets toetsenborden zijn niet snel weg te gaan elk gewenst moment, met name in de zakelijke wereld. Activiteiten waarbij veel tekstinvoer, bijv. het schrijven van rapporten en een lange e-mail correspondentie, worden beter bediend met behulp van een fysiek toetsenbord. Onscreen toetsenborden zijn goed voor zeer korte tekst invoeren, maar dat is het wel.

Ik heb lang gebruikt tablets zoals de iPad en diverse Android-tablets, ik heb ook meer Windows 8 tablets dan ik me kan herinneren. Met elk van hen een toetsenbord is essentieel geweest voor mij om te gebruiken voor werk doeleinden. Ik vind het toetsenbord nodig zijn voor het schrijven en het is leuk om vele anderen nu bereid om de tablet een levensvatbaar alternatief voor de laptop te overwegen te zien. Het is geen verrassing de genoemde respondenten zou hetzelfde voelen.

Wat u betreft holdouts die nog steeds geloven dat je net zo goed krijgen een laptop in plaats van gebruik van een tablet met toetsenbord, mis je het punt. Vergeet niet dat u kunt ophalen van de tablet zonder het toetsenbord voor recreatieve activiteiten, en zelfs snelle werk dingen. Het is alsof je een auto met een trekhaak, het hebben van de kink in de kabel betekent niet dat je een trailer trekken de hele tijd. Met behulp van een tablet zittend voor de tv is een natuurlijke activiteit, en is veel beter dan met behulp van een laptop.

Hoewel de tablet al meer dan een decennium het is nooit erg populair geweest, met of zonder een toetsenbord. Terwijl de lancering van de iPad van Apple wordt algemeen erkend als de geboorte van de tablet, in werkelijkheid Microsoft begonnen met de hele tablet ding met de Tablet PC. Die nooit oogstte grote verkoopcijfers, terwijl de iPad deed, en dat is de reden waarom Apple credit krijgt voor kick-off van de tablet rage.

Terwijl de iPad zijn weg nu is het vinden in de corporate wereld, het was pas in Microsoft gaf ons Windows 8 en de Surface zag ik gesprekken beginnen in alle ernst over tablets op de werkvloer. Dat gesprek kan centreren rond het gebruik van de tablet met keyboards, maar als iemand die gedekt tabletten voor meer dan tien jaar vind ik het verfrissend om discussies over tabletten aan het werk te horen. Het is een andere keus naast laptops, en de keuze is altijd een goede zaak.

Spreken van keuzes, moet ik er rekening mee dat dit gehele artikel werd ingevoerd op een tablet met behulp van spraakherkenning. Geen toetsenbord werd gebruikt voor het schrijven, hoewel ik de montage met één want het was een beter instrument. Als het gaat om te werken, al deze zijn slechts hulpmiddelen om ons te helpen het gedaan te krijgen.

Zie gerelateerde

Hoe kan ik gebruik maken van de iPad als een ernstige schrijven systeem

5 beste iPad mini toetsenborden

Definitief gids voor toetsenborden voor iPad en iPad mini

9 beste iPad toetsenborden (hands on): maart 2013

Coffeeshop werk etiquette

Top apps voor de Nexus 7: Early 2013 editie

Belkin FastFit Keyboard Case beoordeling: kleine toetsen voor grote vingers

ThinkPad Tablet 2: Best Windows tablet

Acer W3 8-inch Windows 8 tablet: eerste indruk

Windows 8 tablets: Een verwarrende wereld voor kopers

iPad: Kicking Windows terug naar het kantoor

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië