Microsoft voegt een 256 GB Surface Pro haar line-up

Microsoft zal beginnen met de verkoop van de eerste van zijn Surface Pro tablet / PC hybriden met een 256 GB model, te beginnen op 7 juni in Japan.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië

Liveside.net meldde op 29 mei over het nieuwe 256 GB model van de Surface Pro, die zal verkopen voor ¥ 119.800, inbegrepen ($ 1,170). Er zal ook een 128 GB Surface Pro-model geïntroduceerd in Japan voor ¥ 99.800, inbegrepen ($ 975). Er zal geen 64 GB-versie geïntroduceerd in Japan, LiveSide opgemerkt.

Volgens een Microsoft Japan persbericht, zal de 256 GB versie van de Pro worden verkocht in andere niet gespecificeerde landen. Ik vroeg Microsoft voor meer informatie over andere landen en de beoogde lancering data, maar geen woord terug tot nu toe.

Update: Een Surface woordvoerder reageerde met de volgende uitspraak: “We zijn enthousiast over de enorme respons op de komende Surface Pro beschikbaarheid in Japan Met betrekking tot de toekomstige markten en andere details, we hebben niets te delen op dit moment.”.

Microsoft is ook het maken verkrijgbaar in Japan een aantal unieke hoes ontwerpen, een Microsoft Japan geleverde screenshot Waarvan, rechts.

Microsoft is van plan om de Surface Pro in Japan te verkopen via de eigen online winkel, maar ook via een aantal detailhandelaren, waaronder 100 volledig en bouten Edion Corp., K’s Denki Group, Bic Camera Co., Yamada Denki Co. en Yodobashi Camera Co .

De twee Japanse Surface Pro-modellen zullen voorgeladen geleverd met Microsoft Office Home and Business 2013 suite. Microsoft introduceerde ook een unieke / aangepaste versie van de Surface Pro voor China. In de rest van de wereld, geen versie van Office wordt geleverd met de Surface Pro’s, voorbij een proefversie van Office 365. (Office Home and Student 2013 RT komt met de Surface RT’s, echter.)

Microsoft l; aunched de Surface Pro begin februari 2013. Voor de eerste paar maanden na de lancering, Microsoft had; problemen met de supply chain voor de Pro’s, in het bijzonder de meer populaire 128 GB modellen.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië