Microsoft zal geen moeite met de EU gehoor

Microsoft wilde de Europese Commissie om een ​​hoorzitting waarbij Redmond zou in staat zijn om zich te verdedigen tegen de conclusie van de Europese Unie dat de koppelverkoop van IE naar Windows is concurrentiebeperkende herschikken. De reden: top antitrust personeel van Microsoft zou worden bijwonen van een grote conferentie in Zürich.

De EU afgenomen. Microsoft’s antwoord: Vergeet het maar.

Als gevolg daarvan lijkt het erop dat veel van de meest invloedrijke Commissie en de nationale mededingingsautoriteiten ambtenaren met de grootste interesse in ons geval zal zijn in Zürich en dus niet in staat om onze hoorzitting in Brussel bij te wonen. We bezorgdheid geuit over deze plannen in strijd zijn met de Commissie diezelfde dag werden we van de voorgestelde hoorzitting datum meegedeeld. We hebben de Commissie gevraagd om alternatieve data te overwegen en hebben onze ernstige bezorgdheid dat het houden van een hoorzitting tijdens dezelfde dagen als de ICN het veel moeilijker voor de Commissie en de belangrijkste beleidsmakers van de lidstaten bij te wonen zou maken. We erop gewezen dat er geen juridische of andere reden dat de hoorzitting moet worden gehouden in de eerste week van juni. Wij zijn van mening dat het houden van de hoorzitting in een tijd waarin belangrijke ambtenaren zijn het land uit Microsoft zou ontzeggen ons daadwerkelijk recht om gehoord te worden en dus ontkennen onze “rechten van de verdediging” in het kader van het Europees recht.

AP meldt dat een EU-woordvoerster zei: “de commissie kon geen reden om uit te stellen niet te zien.”

Dus Microsoft zal moeten laten haar schriftelijke antwoord spreken als regulatoren overwegen het toevoegen van boetes aan de boete € 1700000000 al tegen Microsoft geheven.

Windows 7 is bedoeld om gebruikers te laten uitschakelen IE als ze dat willen, iets wat je niet nu doen.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september