Monster India lanceert salaris index voor werkzoekenden

Ooit afgevraagd hoe je salaris in vergelijking met uw collega’s in de industrie? Op zoek naar een nieuwe baan is altijd geweest over de kandidaat onderhandelingspositie. Kandidaten hebben meestal weinig kennis over wat mensen in andere bedrijven met vergelijkbare werkervaring te verdienen op het gebied van salaris en extraatjes.

Informatie verzameld uit informele bronnen fungeert vaak als de benchmark, maar dit leidt tot rampzalige gevolgen.

Maar nu, werkzoekenden, kan volledige informatie over salarissen, data arbeidsmarkt en andere relevante informatie, zoals minimum lonen en arbeidsvoorwaarden hebben. Monster India, een toonaangevende online carrière en recruitment oplossingen, in samenwerking met de Stichting Loonwijzer, op woensdag kondigde de lancering van de “Monster Salaris Index”. Deze industrie maatstaf is gemaakt in samenwerking met het Indian Institute of Management, Ahmedabad (IIM-A), die zal fungeren als onderzoekspartner.

Deze index is gericht op werkzoekenden met benchmarking instrumenten in staat te stellen hun salarissen met miljoenen anonieme profielen te vergelijken over een breed spectrum van parameters zoals de industrie domeinen, werkervaring en functionele groepen, zowel in India en andere mondiale markten.

Het initiatief biedt die momenteel in dienst, werkgevers en vakbonden met informatie over salaris, arbeidsvoorwaarden, minimumlonen en andere werkgerelateerde onderwerpen.

In de kern van de index is een online salaris onderzoek door de Stichting Loonwijzer in 2005 gelanceerd, met IIM-A als onderzoekspartner, te begrijpen en te ontwikkelen salaris en loon indicatoren voor de Indiase markt. De Loonwijzer Stichting enquêtes betrekking 70 landen.

“Onze klant onderzoek en marktstudies de loop der jaren wijzen op een sterke behoefte aan een benchmark die zowel werkgevers als werkzoekenden voorziet van uitgebreide informatie met betrekking tot de arbeidsmarkt en het salaris trends uit één hand”, zegt Sanjay Modi, managing director van Monster.com voor India, het Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, in een persverklaring.

“Met de lancering van de Monster Salaris Index, streven wij ernaar om werkzoekenden in staat stellen om door hen in staat om weloverwogen beslissingen te nemen ten aanzien van de werkgelegenheid, beïnvloeden hun professionele beslissingen en helpen hen om de hoogte van de beloning die ze verdienen begrijpen ‘beter te vinden’. Daarnaast deze informatie helpt werkgevers analyseren van de arbeidsmarkt en het optimaliseren van personeelsvergoedingen daardoor een meer transparante werkcultuur bevorderen, “Modi toegevoegd.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen