Netflix reorganiseert ook als CMO hoofd naar de raad van bestuur

Het is een grote dag voor het beheer van de veranderingen in Silicon Valley. Eerder op vrijdag, Intel aangekondigd dat het zou benoemen van een nieuwe chief operating officer onder andere wijzigingen in het management.

Nu, Netflix volgt pak als zijn huidige chief marketing officer, Leslie Kilgore, verlaat de post heeft ze aangehouden voor de laatste 12 jaar aan boord van Netflix’s te sluiten als een niet-uitvoerend bestuurder.

CEO Reed Hastings heeft gereageerd in voorbereide opmerkingen

Leslie heeft gespeeld bij ons succes op lange termijn en onze recente terugkeer naar solide groei geweest. We zijn blij dat ze zich aan bij onze raad van bestuur en blijft een belangrijk onderdeel van Netflix zijn.

Voor nu, zal Netflix op zoek naar een nieuwe chief marketing officer buiten het bedrijf in de komende maanden.

In de tussentijd heeft Netflix vice-president van marketing, Jessie Becker, is aangesteld als interim chief marketing officer, terwijl Jonathan Friedland, vice-president van de wereldwijde corporate communicatie, zal nu als chief communications officer dienen.

Zowel Becker en Friedland zal rechtstreeks rapporteren aan Hastings.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen AustraliĆ«’s grote banken

CES 2012: Schotel gaat na de huishoudens op het platteland met de nieuwe breedbanddienst; Hulu Plus groeit tot meer dan 1,5 miljoen abonnees; Class action suit beweert Netflix misleid beleggers beurskoers stoten; LoveFilm voegt ABC on-demand televisie in lopende Netflix de strijd; Reuters lanceert eigen YouTube-kanaal met nieuws, analyses programmering

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen AustraliĆ« grote banken