Nieuwe Apple gat in de beveiliging naar verluidt opent deur wijd open voor het resetten van accounts

Apple heeft zojuist introduceerde twee-factor authenticatie voor Apple ID-accounts, en er misschien al geruime urgentie voor.

Rapporten zijn circuleert op vrijdag dat er een nieuw lek, waarin iedereen een iCloud / Apple ID-account met slechts een geboortedatum en een correlatie van het e-mailadres kunnen resetten.

Op basis van een rapport van The Verge, het is echt niet ingewikkelder dan dat en een aangepaste URL ontworpen om gebruikers te misleiden niet op de hoogte te krijgen.

Wij herinneren eraan dat de Cupertino, Californië gevestigde bedrijf voegde de mogelijkheid om in twee stappen voor Apple ID gebruikers een verificatiecode verzonden naar een erkende inrichting bij de ondertekening in te hebben. Apple volgt Facebook en Google (niet te vergeten een aantal enterprise tech business noemen ) omarmen deze verhoogde beveiliging trend.

Zo lijkt nu als een primetime om twee-factor authenticatie als je nog niet hebt.

Het probleem is dat sommige gebruikers verluidt wordt in kennis gesteld dat het registratieproces voor de extra maatregel niet kan worden voltooid gedurende ten minste drie dagen.

Voor nu lijkt het erop dat back-up optie is om door te gaan met uiterste voorzichtigheid bij het gebruik van Apple’s iForgot gereedschappen.

Meer informatie over het instellen van twee-factor authenticatie is beschikbaar via Apple’s support pagina’s.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer