Nieuwe Microsoft SharePoint mobiel, Microsoft Onedrive Universal Windows-platform apps om te beginnen uit te rollen mei

Microsoft is van plan op het vrijgeven van nieuwe SharePoint mobiele apps voor iOS, Android en Windows vanaf dit kwartaal, evenals een nieuwe Microsoft Onedrive Universal Windows-platform applicatie voor Windows 10.

Functionarissen van het bedrijf zal meer details over SharePoint toekomst roadmap Microsoft’s vrij te geven tijdens een 4 mei “De toekomst van SharePoint” virtuele evenement.

Als onderdeel van haar 2015 tech marktvooruitzichten, Forrester zegt dat de meeste van wat CIO’s besteden aan technologie zal gaan in de richting enterprise proces applicaties zoals ERP en CRM.

SharePoint biedt content management en samenwerkingsmogelijkheden. Het is een van Microsoft’s multi-miljard-dollar bedrijven in zijn eigen recht, en heeft momenteel meer dan 190 miljoen gebruikers in 200.000-plus bedrijven, Microsoft ambtenaren zeggen.

Als ambtenaar duidelijk volgen. die met behulp van SharePoint Online, in plaats van SharePoint op de eigen locatie, zullen alle nieuwe functies eerst. Een aantal van de functies op deze lijst zal nooit maken in SharePoint op locatie, zoals sommige van hen zijn cloud-afhankelijke (bijvoorbeeld iets afhankelijk van Office 365 Groepen of het Bureau Graph).

Microsoft ambtenaren onlangs onthuld bij het delen van informatie over de Microsoft Onedrive roadmap cloud-storage dat het bedrijf niet van plan om de synchronisatie van SharePoint Online documentbibliotheken te leveren met de Microsoft Onedrive sync client tot aan het einde van het kalenderjaar 2016. Maar de bedrijfsbezoeken heeft plannen om wat te bieden andere SharePoint-Microsoft Onedrive synchronisatie in de tussenliggende periode.

Microsoft is ook van plan om een ​​Microsoft Onedrive Universal Windows-platform voor applicaties te realiseren voor Windows 10 dit kwartaal (waarschijnlijk later mei), de ambtenaren gezegd.

Hier is wat op SharePoint roadmap van Microsoft voor dit kwartaal

Hier is wat er gaat komen voor het einde van het kalenderjaar 2016

De SharePoint mobile app – which Microsoft facturering is het verstrekken van gebruikers met ‘uw intranet in je zak “- kunnen gebruikers toegang krijgen tot SharePoint-inhoud, sites, portals en mensen op hun mobiele telefoons.

Terwijl de belangrijkste focus van Microsoft SharePoint is op cloud en mobiel, het bedrijf ook van plan is door te gaan met de uitrol van meer SharePoint Server on-premises releases, evenals feature packs voor SharePoint Server 2016-gebruikers, te beginnen in de kalender 2017.

Voor wie zich afvraagt ​​wanneer en of Microsoft zou meer weten over wat er gaat komen op de placeholder-vervangende front voor Microsoft Onedrive zeggen, er is geen nieuw nieuws deze week. Microsoft ambtenaren nog steeds dalen om te zeggen wanneer en hoe het bedrijf deze mogelijkheid beschikbaar is voor Microsoft Onedrive gebruikers zal maken, ook al is Microsoft cloud-storage rivaal DropBox zojuist aangekondigd zijn eigen plannen voor een placeholder-type oplossing.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Toegang tot SharePoint Online document-bibliotheken van de Microsoft Onedrive mobiele app; Intelligente ontdekking in Microsoft Onedrive documenten van zowel Microsoft Onedrive en SharePoint; Kopiëren van Microsoft Onedrive naar SharePoint, Microsoft Onedrive Universal Windows Platform (UWP) applicatie; Modern document library ervaring (op dit moment de uitrol naar eerste release huurders); SharePoint mobiele app voor iOS, New SharePoint homepage in Office 365; Modern lijsten ervaring, Site-activiteit en inzichten op de pagina Site Inhoud

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Document analytics opgedoken in Microsoft Onedrive inzicht te verschaffen in document gebruik, te bereiken, en de impact; Synchronisatie van SharePoint Online documentbibliotheken met de n ieuwe Microsoft Onedrive sync cliënt; Synchronisatie van gedeelde mappen met de nieuwe Microsoft Onedrive sync cliënt; Mobiele toegang tot SharePoint documentbibliotheken in op -premises boerderijen • SharePoint mobiele app voor Windows en Android, integratie van SharePoint-sites en Office 365 groepen; Eenvoudig, snel ter plaatse schepping; Modern pagina’s ervaring, Team en organisatorische nieuws en aankondigingen, PowerApps en Microsoft Flow integratie met SharePoint

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie