NORAD duiten het Net voor Kerstman

Een jaar geleden, de Noord-Amerikaanse, Aerospace Defense Command bracht haar; traditionele Santa-tracking systeem op de, Internet – en liep tegen de moeder van alle; Web files.

Om dat te houden van het gebeuren, dit jaar, NORAD wordt het gebruik van meer vuurkracht: een; IBM systeem dat moet in staat zijn om meer te behandelen; dan 70 miljoen dagelijkse hits voor de feestdagen.

Kerstavond is crunch time – niet alleen voor, de kerstman, maar ook voor de mensen die hem volgen als hij, maakt zijn wereldwijde rondes. NORAD, de VS-Canadese; militaire commando dat verantwoordelijk is voor de lucht van het continent, defensie, heeft informatie over de positie van de Kerstman zoals voorzien, een deel van een 44-jaar oude traditie.

Telefoon jams vs. Net jams; Voor de meeste van die jaren, NORAD doorgegeven de radar en satelliet metingen via de telefoon: Vrijwilligers bij; commando Colorado hoofdkantoor behandeld 17.000 gesprekken vorig jaar en verwacht te nemen 25.000 deze kerstavond.

Maar, vorig jaar, voor de eerste keer, militaire functionarissen gevolgd Santa’s, uiteraard op een speciale website ook.

NORAD en de particuliere sector partner in de joint venture, – Analytical Graphics, een bedrijf dat, satelliet-tracking software – verwacht dat ze zou kunnen krijgen, zo veel als een paar honderd duizend verzoeken om gegevens. Maar, de respons overtrof hun stoutste verwachtingen, zo veel, zodat de website was vastgelopen met het Internet; equivalent van drukke signalen.

De conservatieve schatting is ongeveer 10 miljoen; geprobeerd hits op onze site alleen op kerstavond. We hadden een; miljoen bevestigde hits, “zei Maj Jamie Robertson, a;.. NORAD woordvoerder Dat betekende negen van de 10, probeert de site kan niet door worden gezet te krijgen.

Big Blue aan de redding, Deze keer is NORAD in samenwerking met IBM, evenals; Analytical Graphics om rundvlees haar webservers. Robertson, zei IBM is gastheer van de NORAD kerstman site op het systeem, wordt gebruikt voor de Olympische Spelen van Nagano, met de mogelijkheid om, geschikt voor meer dan 70 miljoen hits per dag en piek, ladingen van 700.000 hits per minuut.

We zijn er vrij zeker van dat soort capaciteit die, we zouden geen problemen dit jaar, “zei Robertson.

Echter, ik denk dat je moet nooit nooit zeggen.

Hij zei dat de versterkte website is 5.000.000 geconstateerd; bekeken sinds zijn 2 december debuut en is momenteel actief in a; 400.000-hit-per-dag-niveau. Maar die cijfers zijn waarschijnlijk; sterk stijgen nadat NORAD begint met zijn real-time opleiding; updates op 07:00 ET 24 december (dat is wanneer de kerstman, van oudsher het hoofd in de richting van zijn eerste stops in de Stille Oceaan).

We zullen gewoon halen de informatie zo snel als het; slee start van de Noordpool, op weg naar nieuw; Zealand, “zei Robertson Zelfs voordat de Kerstman wordt opgepakt;. Infrarood verblinding, door radar of visuele identificatie, zal NORAD het detecteren van de toonaangevende puntje van Rudolph het, Red-Nosed Reindeer, zei hij.

Het is hetzelfde systeem dat we gebruiken om raketlanceringen te volgen,; Robertson uitgelegd.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Kerstman spreekt vijf talen; Server capaciteit is niet het enige dat is al versterkt; up: De site heeft nu informatie in vijf talen -, Engels, Frans, Italiaans, Japans en Spaans (Robertson, zegt NORAD ontvangt zoveel hits uit Japan vanaf; Noord-Amerika). Santa-trackers in staat om te downloaden zal zijn, audio- en videobestanden, evenals satellietbeelden en; cockpit uitzicht.

Het zal de ‘9-jarige’ test, zullen we maar zeggen;? Robertson gezegd.

Hoewel het toezicht Santa’s vooruitgang ver verwijderd is, van baan van de bescherming van Noord-Amerika’s high NORAD’s; grens Robertson benadrukt dat de vakantie traditie, maakte geen deuk in de militaire budget.

Er is praktisch geen kosten voor de belastingbetaler voor deze “, zegt hij, gezegd.” Het is allemaal vrijwillig.

NORAD is zeker niet de enige Santa-tracker op de; Web: NASA bewaakt de voortgang van de slee met behulp van haar; J-Track systeem – en biedt ook luchthartige updates; op zijn RST (Reindeer Ondersteuning Team), CDS (Cocoa; Dispenser System ) en andere TLA (drie-letter afkortingen).

Er zijn tal van commerciële sites die real-time te bieden; tracking en andere online goodies, evenals downloadbare; Tracking Kerstman ‘shareware dat de Jolly Old simuleren; wereldreis Elf op uw bureaublad.

Tienduizenden internetgebruikers hebben gedownload, het bijhouden van de kerstman, ‘zei Chris Edwards, het programma; schepper.

Het is heel erg leuk. Ik ga niet stoppen met mijn baan of, om het even wat. Dit is een just-me operatie, “zei Edwards, die, werkt als ingenieur voor een verdediging aannemer en rekeningen; zichzelf als ‘Chief Elf’ van Citius Development in Arlington, Texas.

Het is mijn 15 minutes of fame, denk ik – 15 minuten, één keer per jaar, “grapte hij.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs