Nortel herverdeelt het topmanagement

Nortel Networks geschud haar topmanagement op vrijdag met de benoeming van een voormalig executive van Cisco Systems. Nortel, momenteel het doelwit van strafrechtelijke en bestuursrechtelijke onderzoeken voor boekhoudkundige problemen, met de naam Gary Daichendt president en chief operating officer.

Daichendt werkte bij Cisco tussen 1994 en 2000, waar hij senior vice president sales en executive vice-president van de wereldwijde activiteiten. In zijn nieuwe rol bij Nortel, zal hij toezien op Nortel vervoerder en enterprise ondernemingen, onderzoek en ontwikkeling, en wereldwijde sales en operations. Hij zal rapporteren aan chief executive William Owens, die eerder hield de president titel te melden. Owens zal werken als CEO en vice-voorzitter in de nieuwe structuur. Nortel maakte ook chief financial officer Peter Currie een executive vice president.

Cisco koopt container startup ContainerX

De tech erfenis van de Olympische Spelen in Rio

Cisco zal snijden 5.500 banen in de nieuwste herstructurering

? Cisco te bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport

? Networking, Cisco koopt container startup ContainerX; Innovatie; De tech erfenis van de Olympische Spelen van Rio, internet van de dingen; Cisco zal 5.500 banen te schrappen in de nieuwste herstructureringen; netwerken; Cisco om bijl aan 14.000 medewerkers: Rapport