NTT Com opent datacenters in Singapore, Maleisië

SINGAPORE – NTT Communications heeft onthulde haar Singapore Serangoon Data Center en Maleisië Cyberjaya 3 Data Center, als onderdeel van de plannen om haar netwerk in de regio Azië-Pacific regio uit te breiden. De Japanse ICT-dienstverlener heeft tot doel tegemoet te komen aan de financiële dienstverlening bedrijven en ondernemingen die een snelle netwerken en veilige infrastructuur nodig hebben om private clouds te ondersteunen.

Tijdens een persconferentie hier vrijdag, CEO NTT Com Akira Arima wees erop dat de nieuwe faciliteiten waren het bedrijf de eerste zelf ontworpen-en-gebouwde datacenters buiten Japan. Deze zijn direct verbonden met de regio Azië Submarine-kabel Express (ASE), het bedrijf nieuwe onderzeese high-speed kabel verbindt landen in de regio die het mogelijk maakt voor nul backhaul of minimale latency, zei hij.

Arima voegde eraan toe dat dit was de vierde gegevens van het bedrijf in Singapore, en de derde in Maleisië. NTT Comm is de internationale zakelijke tak van telecommunicatiebedrijf, Nippon Telegraph and Telephone (NTT), het verstrekken van netwerk- en security management services.

Het bedrijf voegde eraan toe dat de investeringen in de Singapore faciliteit kosten ongeveer ¥ 12400000000 (US $ 153.300.000), met 2.500 racks verspreid over een oppervlakte van 5000 vierkante meter. De Tier III + datacenter biedt co-locatie en cloud-diensten, en is sinds eind februari volledig operationeel.

De Maleisië faciliteit startte haar activiteiten op 26 april en wordt gepositioneerd als een remote backup en offshore site, vanwege de lage prijzen van elektriciteit van het land en stabiele infrastructuur, NTT Com toegevoegd.

Theorodic Chan, COO bij NTT Singapore, zei tijdens de briefing dat de groei in de regio was bemoedigend, met een sterke vraag naar cloud services. “De omzet uit Azië is 20 procent gegroeid elk jaar,” merkte hij op.

Chan voegde eraan toe dat de vraag ook waren verdreven door de groeiende belangstelling voor business continuity planning, na de recente natuurrampen in de regio, zoals de Japan aardbevingen en overstromingen Thailand.

Op het evenement zijlijn, Takeshi Kazami, president en CEO van NTT Singapore, merkte grote belangstelling met name uit de financiële dienstverlening en de verwerkende industrie. “Het is moeilijk te kwantificeren, maar voordat deze natuurrampen, werden heel weinig mensen erover te praten. Nu kunnen we veel van onze klanten zien te vragen voor zijn en open staan ​​voor ramp recovery planning,” voegde hij eraan toe.

NTT Com zei dat het plan om een ​​nieuw datacenter in Hong Kong volgend jaar te lanceren.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer