Opwarmen het debat over publieke versus private clouds

Je weet dat je op een happenin ‘Silicon Valley partij als de deelnemers elkaar te breken in groepen ene groep trouw verdedigen het recht om te bouwen alles uit de IT-infrastructuur die ze willen, terwijl de andere groep kijkt, geschokt door (vanuit hun perspectief) voor de hand liggende idiotie van het hebben van al die spullen te beheren.

Dit is geen argument voor de zwakkeren van hart, want er zijn sterke voordelen aan het runnen van uw eigen IT-infrastructuur, en even sterke voordelen voor het laten van de gegevens zijn van iemand anders probleem. Er is niet eens een one-size-fits-all oplossing, omdat elk bedrijf en de cultuur en de specifieke behoeften van elke organisatie zal bepalen wat het beste is.

Maar dat weerhoudt ons er niet van ruzie het voorwerp. In dit geval kunnen we niet worden verzameld op een feestje in de heuvels achter Los Gatos. We mogen niet drinken Chouinard 2009 Malbec – die, afgezien van de best-of-voorstelling rode wijn op de 2012 Best of the Bay Wine Competition, gebeurt ook in de Hog Canyon worden gekweekt net buiten Paso Robles, de schilderachtige locatie wereld bekend om zijn begeleide varkens jaagt (doorklikken niet voor bangeriken). Ik weet. Je kunt niet maken dit spul.

Nee we zijn niet in een chic feest. We zitten in de studio, in plaats daarvan. Join me, samen met gastheer Jonas Tichenor en HP Cloud Strategist Jacob Van Ewyk, Sr directeur van IT-infrastructuur Stephen Comstock en de website Editor Andrew Nusca voor een pittige discussie samen met enkele diepe inzicht. Of, ik denk dat je zou kunnen gaan op een wild varken jacht.

? Perth cop benaderd beperkt computer

? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-werknemer Samsung leukemie gevallen niet gerelateerd werk

? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL

Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen AustraliĆ«’s grote banken

Veiligheid;? Perth cop toegankelijk beperkt computer, Legal;? Koreaanse hooggerechtshof beslist ex-Samsung werknemer leukemie gevallen niet verwante werken, Enterprise Software;? Linus Torvalds ‘haat-liefde verhouding met de GPL, Banking; Google wil gegarandeerd onderhandelingen bescherming tegen AustraliĆ« grote banken