Volgende iPad mini schepen ‘later’ in november? Het wachten niet waard

Ik was twee ijzers in mijn falafel wrap, en ik besloten om de gerenoveerde iPad mini te kopen.

Tenzij u het vermijden van het internet de hele ochtend tot op dit moment, dan bent u waarschijnlijk al op de hoogte dat Apple; introduceerde zijn laatste partij van iPads vanmorgen.

Zoals blijkt uit een eerdere rant, ik heb gewacht op deze dag gedurende 364 dagen. (De laatste iPad debuut, was op 23 oktober, 2012.) Vorig jaar leek het erop dat Apple werd positioneert zich voor een periode van zes maanden; upgrade cyclus in plaats van een jaar tussen elke generatie. Duidelijk was dat niet het geval.

De; lieveling van invite-only-show dinsdag, was veruit, de nieuwe iPad Air, de, vijfde iteratie van de iOS tablet, dat heeft, esthetisch design van de originele iPad mini, weegt slechts een pond, en toch past een 9,7-inch Retina-display op daar.

Toegegeven, een Retina-display was degene tech.spec die ervoor zorgde dat me uit te houden voor een heel jaar voor de tweede generatie van de mini.

Maar als we echt eerlijk zijn, de prijs punt was de make-or-break factor. Dat wil niet zeggen dat de nieuwe iPad mini onthuld met zijn langverwachte Retina-display rechtvaardigt niet de $ 399 prijskaartje. (Dat debat zou een heel apart artikel te rechtvaardigen.)

Na het volgen van iPad mini geruchten en supply chain rapporten voor nu 12 maanden – niet te vergeten stalking de lijst van gerenoveerde modellen beschikbaar via online winkel van Apple’s voor het geval er iets viel mijn oog – ik was niet helemaal van overtuigd dat ik de dop van $ 400 een 7,9-inch tablet.

En als niet al tegengekomen, heb ik helemaal ongeduldig wachten op het ofwel.

Een verschil in detail tussen de iPad Air en de iPad mini beschikbaarheid notes leek mij een beetje vreemd. De iPad Air, die Apple senior vice president Phil Schiller merkte had jaar in beslag genomen in de maak om te produceren, is nu al te gaan volgend vrijdag 1 november.

Echter, de iPad mini geen definitieve schip datum die nog slechts aangeduid als “later komen in november.”

Ik heb nog nooit in de rij wachten voor een Apple launch dag – of een-retail-gerelateerde gebeurtenis als ik een hekel aan winkelen in de winkels, te midden van drukte niet minder, als de pest. Ik zal toegeven dat ik was volledig bereid om dat te doen als de lancering was in de komende week of zo.

Gezien het feit dat Apple nog niet een datum in de kalender heeft vastgepind, kan ik niet helpen, maar vermoeden dat al die berichten over supply chain vertragingen en nog veel meer zijn op zijn minst enigszins waar is – wat betekent dat de iPad mini kan zelfs langer worden uitgesteld alles wat we weten.

Onmiddellijk als het evenement afgesloten, begon ik aan mijn andere opties na te denken. Mijn hart is al ingesteld op de form factor van de iPad mini voor een tijdje, en gecombineerd met mijn eerder genoemde budget betreft, ik mentaal afgedaan de iPad Air uit de lijst. (Niet te vergeten dat afgezien van de nieuwe display en de A7 processor te noemen, de rest van het apparaat is vrijwel hetzelfde als voorheen.)

Mavericks: Het einde van Macs in de onderneming; Apple’s iPad Air:? Eerst kijken, in foto’s (album), wat goed (en slecht) met de iPad Air; Nieuwe Mac Pro en Steve Jobs ‘golden net; Gallery: nieuwe Mac Apple’s Pro, Apple’s OS X Mavericks hands-on, in beeld

Zo, dat bracht terug naar de oorspronkelijke iPad mini. Een gloednieuw exemplaar begint bij $ 299, dat is een eerlijke deal gezien de prijs voor deze ochtend was $ 329.

Maar dat is toen ik besloot om de gerenoveerde lijst een andere look te geven.

Vandaag voor het eerst, een gerenoveerd Wi-Fi alleen iPad mini in zilver / wit met 16GB aan ruimte werd vermeld voor $ 279. Vandaag is de prijs gedaald tot $ 249. Afgezien van Mac OS X Mavericks, de uitrol van gratis, dat is de deal van de dag.

Ik zei tegen mezelf dat ik het mijn lunchpauze om erover na te denken zou geven. Dat is toen ik beetje in mijn falafel wrap en realiseerde me dat ik al 10 minuten voor uit mijn gedachten.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

gebeurtenis iPad Air van Apple

Noem het een impuls te kopen per jaar in de maak. In ieder geval nu de deal is gedaan, en ik heb eindelijk een iPad mini – of althans ik zal wanneer het aankomt volgende week dinsdag.

Beelden via Apple

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7