Voor mobiele apparaten, size does matter

Het was grappig toen Will Ferrell haalde zijn bijna microscopische mobiele telefoon tijdens een sketch op Saturday Night Live en het is nog steeds grappiger om terug te kijken naar de jaren ’80 sitcoms wanneer de deftige kinderen gebruikte de reusachtige mobiele telefoons die zo cool was. Maar voor een moment, moet men de vraag na te denken: “Wat is er gebeurd met de mobiele telefoon grootte in de afgelopen decennia? ‘ Ik vind het vreemd dat we zouden evolueren van zware, brick-type telefoons die nauwelijks zou passen in een korte geval om kleine, palm-sized die alleen om terug te gaan in de richting van de bakstenen dagen met platen die te groot zijn voor zakken. Tenzij je draagt ​​cargo broek of korte broek, dat is.

Zijn we trending in de richting van grotere toestellen omwille van hun multifunctionaliteit, of is het omdat we een veroudering, presbyope bevolking op onze handen?

Hoe groot is te groot voor een mobiele telefoon? Hoe klein is te klein voor een tablet? En, net zoals vraag waardig, hoe klein is te klein voor een mobiele telefoon?

Je zou jezelf de vraag: “Waarom is mobiele apparaat grootte belangrijk?”

Het antwoord op die vraag is simpel: Mobiliteit.

Ja, mobiliteit. We hebben immers noemen ze “mobile” apparaten. Voor een mobiele telefoon, ik wil iets klein en licht, zodat de aanwezigheid ervan is niet omslachtig of merkbaar. Voor tabletten, zou ik graag iets draagbaar, leesbaar en comfortabel te gebruiken. Laptops moeten lichtgewicht zijn, hebben een lange levensduur van de batterij, en duurzaam.

Het is niet te veel gevraagd, gezien het feit dat iemand die in beweging zou kunnen dragen alle drie tegelijk. Draagbaarheid en duurzaamheid zijn belangrijke kwesties. Dus formaat doet er echt toe doen. Tenminste voor mij.

Ik wil een telefoon die gemakkelijk mee te nemen in mijn zak (voor- of achterkant), zodat ik nog steeds vrij kan bewegen, gemakkelijk zitten, en vervolgens op te halen wanneer ik moet. Ik wil niet dat een telefoon zo groot dat het lijkt op een kleine tablet.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

De tabletten moeten ongeveer de grootte van het scherm een ​​kleine laptop te zijn. De standaard iPad past vrij goed aan dit criterium. De Microsoft Surface is eigenlijk beter en kleinbedrijf.

Laptops dekken het bereik van grote, 17-inch + vleugels van de zeer slank en licht ultrabooks. Ik geef de voorkeur aan de laatste. Maar als ik een full-aangedreven laptop computer te kiezen, wil ik dat de lichtste en dunste die ik kan vinden.

Dragen alle drie plus een camera of twee kan vrij een workout. Dus voor mij, moet een zak o ‘camera’s en een zak o’ tech zo licht mogelijk te maken. En ja, ik was al enige dagen dat de ‘goede’ ol ‘toen mobiele telefoons waren vrij groot. Ik had een “zak telefoon” die enigszins draagbaar was. Een uur is de moeite waard spreektijd zette me terug ongeveer $ 79 per maand. En dat was op een contract.

Ik was ook rond toen zogenaamde luggable computers waren al de woede. Een 40-pond luggable was geen pretje om te sjouwen. Plus, het had heel weinig rekenkracht en een klein scherm – ongeveer de grootte van een iPad mini.

In feite wil ik stilstaan ​​bij de iPad mini voor een moment. Ik soort haatte het idee van een iPad mini toen Apple voor het eerst in het wild vrijgegeven. Maar nu, omdat mijn dochter en mijn vrouw hebben beide één, ik hou van hen. Ze zijn schattig. Ze zijn gemakkelijk te hanteren. Ik kan prima op hen. En ze hebben alle functionaliteit en mogelijkheden van de standaard-size iPads.

Als tabletten had meer rekenkracht, meer capaciteit, en een toetsenbord, dan jongens als ik zou slechts een telefoon en een tablet nodig. Maar ik moet zeggen dat ik hou van mijn standaard iPad 4 voor het spelen van Trigger Fist. Ja, ik speel het en ik ben goed. Ik ben slechts licht beschaamd om toe te geven – het feit dat ik speel, niet dat ik ben goed.

In alle, zou ik zeggen dat de iPad heeft een goede functionaliteit en is van een behoorlijke omvang. Mijn iPhone 5 is de juiste maat, ook. Hoewel, ik zou willen dat beide voelden duurzamer. Ik heb het gevoel alsof ik nodig om beide te behandelen zeer delicaat. Misschien is dat alleen mijn perceptie, maar ik kan het niet helpen de manier waarop ik het gevoel over de manier waarop ze het gevoel in mijn handen.

Bijvoorbeeld, de iPad size-to-gewichtsverhouding lijkt een beetje af. Het voelt vreemd. Dat is waarom als ik niet spelen Trigger Fist, ik heb mijn iPad op de iProp staan. De iPad mini, voor mij, heeft een veel betere algemene gevoel voor zijn grootte dan de standaard men doet.

Mobiliteit is de operatieve term als ik bedenk mobiele apparaten. Functionaliteit is echt ondergeschikt aan comfort, draagbaarheid, en het gewicht. Als het mobiele, moet mobiel kunnen zijn. Grootte maakt uit.

Wat denkt u over de grootte en het gewicht van mobiele apparaten? Wat denk je dat optimaal is? Praat terug en laat me weten.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test