Voormalig Microsoft CEO Steve Ballmer werken op de website van de overheid te begrijpen

Voormalig Microsoft CEO en eigenaar van de Los Angeles Clippers Steve Ballmer is de lancering van een website om u te helpen begrijpen van de overheid.

Ballmer onthulde in een interview met Business Insider de nieuwe website zal laten zien wat de overheid doet en hoe het werkelijk wordt gefinancierd.

Steve Ballmer heeft een blijvende impact op Microsoft, haar partners, klanten en concurrenten hadden. Hier is een terugblik op zijn blijvende erfenis.

“Het is vooral een oefening die ik zou kunnen nadenken stemmende. Op dit moment ben ik behoorlijk omhoog in brand gestoken en er is een aantal interessante dingen daar,” vertelde Ballmer Business Insider.

Ballmer, die is niet de enige die aan het project, dringt de website zal niet politiek-in-aard zijn – eerder onderzoek gedreven zoals het jaarlijkse 10k het indienen van openbare bedrijven maken bij de Securities & Exchange Commission, of financiĆ«le aanbevelingen analisten voor aandelen.

Het blijkt inderdaad te zijn veel moeilijker om echt te begrijpen de overheid over de staatsgrenzen lokale en federale, “zei Ballmer. ” Er is geen CEO voor de overheid. ‘ Maar als je CEO waren voor een dag bij de overheid, zou je gereedschappen en rapporten en middelen om te kijken naar de overheid de manier waarop een bedrijf zou kijken naar de lijnen van het bedrijfsleven, de uitgaven, de omzet?

De website zal geen voorspellingen, voorspellingen te doen, of notitie beleid.

“Noem het als een ’10k voor de overheid’ we hebben gewerkt aan een website, met aanvullende gegevens,” zei Ballmer.

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren, Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer, Cloud, Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties

U kunt het volledige interview te lezen, met anekdotes over het werk Ballmer bij de Los Angeles Clippers, bij Business Insider.

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Azure, Office 365: Microsoft’s twee nieuwe cloud-regio’s aan te pakken data privacy-kwesties