Weten wat er nodig is om een ​​minimum lieve product te genereren

(Dit gastpost komt hoffelijkheid van Brian de Haaff, oprichter van Aha! Labs, Inc. Volg hem @bdehaaff.)

De MVP minder afval

Ten minste één persoon vertelt u het nog nooit gedaan; Klanten zichtbaar lachen als je het te beschrijven aan hen; iemand zweert als hij hoort het idee (in verrukking of walging); U droomt van het gebruik ervan en alle functies die u zou kunnen toevoegen; Only uw CTO of toparchitecten dat het mogelijk is, mensen beginnen contact met u op om te leren over wat u het bouwen van (oude school mond-tot-mond); De top analisten zijn niet schrijven erover

Door Brian de Haaff

Een blikje kattenvoer is een minimaal levensvatbaar product (MVP) wanneer je honger, maar het is hoogst onbevredigend en onwaarschijnlijk dat een trouwe aanhang (van mensen) te genereren.

de Haaff

En daar heb je een van de problemen van de MVP aanpak. Het streeft naar “nauwelijks genoeg” en nooit goed. En de hemel verhoede, het doel is nooit zijn geweldig. Het resulteert in producten die voornamelijk werken, maar nooit verrukken. Ongeacht uw bron, de definitie van een MVP is over het algemeen vergelijkbaar met het volgende: Het MVP is een nieuw product met alleen de noodzakelijke functies in te zetten, maar niet meer.

Het MVP is een vloek voor ambitieuze technologie bedrijven die willen groeien. In een steeds transactionele wereld, de groei is afkomstig van de klant geluk op lange termijn. En geluk klant op lange termijn komt wanneer klanten dol op uw product of dienst en wil dat je om te slagen. Je moet nadenken over wat het zal duren voor de klanten van je houden, je niet tolereren. Echt na te denken over de aard van de mentaliteit veranderen het zou duren. Wat is er nodig om een ​​minimum lieve product te creëren (MLP)?

Terwijl de echte goedkeuring van de MVP is een strategische aanpak om het verkrijgen van het product de deur uit, wanneer toegepast het levert onbevredigende producten. Je zou kunnen zeggen dat het beste is voor prototyping en feedback te verzamelen. Maar toch, mijn ervaring is dat wanneer het is de dominante productontwikkeling mentaliteit in een organisatie, wordt de overkoepelende doelstelling van elke release en dicteert de uitkomst. Zelfs de product managers die verantwoordelijk zijn voor shepherding het product worden bedwelmd met middelmatigheid.

Ik heb in meerdere grotere organisaties waar het concept gedomineerd executive, product, en engineering Mindshare geweest. In plaats van te vragen wat klanten echt willen, of wat zouden ze te bekoren, het gesprek altijd terug naar wat is het minimum levensvatbaar product en wanneer kunnen we het op de markt.

Het probleem is dat de twee belangrijkste principes besturen van de MVP gebrekkig.

HP Vertica’s General Manager op de volgende generatie van overal analytics platforms; HP Vertica architectuur geeft Massive performance boost Om zwaarste BI Aanvragen voor Infinity Verzekeringen; HP-Fueled Application Delivery Transformation Pays Lopende Dividenden voor McKesson; Podcast recap: HP Experts analyseren en verklaren The Haven big data nieuws van HP Discover; HP’s Project Haven rationaliseert HP portefeuille terwijl het geven van bedrijven een pad naar de totale data-analyse; Insurance marktleider AIG rijdt business transformatie en IT-prestaties van de dienst door middel van center of excellence model

T hij MVP vermindert nooit afval omdat het nooit levert wat de klant echt wil. Het veronderstelt dat er iteratie zal zijn na iteratie voordat het product werkelijk voldoet aan de eisen van de klant. Koppel dit aan het feit dat de agile-engineering omgevingen prioriteit “snelle output” en het is zelfs waarschijnlijker dat wat er geleverd zal niet worden gekoppeld aan de organisatorische strategieën en product visie.

T hij MVP kan heel goed je iets op de markt voor het eerst, maar zelfs in een opkomende markt zal je niet een serieuze mededinger zijn. Trouwe klanten die afhankelijk zijn van uw product zijn wat materie. Er waren helpdesks voor Zendesk, tabletten voor de iPad, elektrische auto’s voor Tesla Motors, en CRM-gereedschappen voor Salesforce.com. De MVP wordt verder nutteloos in gevestigde markten waar grote verstoring is wat er nodig is. Klanten hebben al ton van levensvatbare producten en sommige zijn waarschijnlijk zelfs redelijk goed. Het is uw inzicht dat telt en slechts een geweldige product kan winnen.

Uiteindelijk, op jacht naar de MVP dwingt je om sneller te sprinten en sneller achtervolgen Fool’s gold. En hoe meer wanhopige word je om te leiden, hoe meer je waarschijnlijk van incrementalisme om te sterven. Het is een vicieuze lus die je zachtjes zal begeleiden van de markt innovator tot hoopvolle fast-volger.

Nu, zelfs als u zijn ervan overtuigd dat het streven naar middelmatigheid is een gruweldaad, waarschijnlijk moet je om anderen te overtuigen. Er is geen gemakkelijke manier. Een benadering is om gewoon te schreeuwen als een gek man de volgende keer dat u zich in een strategie of product vergadering en iemand begint te praten over de MVP. Je zou alleen maar in staat zijn om de groep te krijgen om zich te concentreren op wat nodig is tot een minimum lieve product te creëren.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Ervan uitgaande dat je begint te denken over het maken van liefde en anderen zijn bereid om u een kans te geven, hier zijn een paar manieren om te bepalen of u in het identificeren van een minimum lieve product voordat de uitgaven een minuut de ontwikkeling ervan zijn geslaagd. Vergeet niet dat het doel is om het grote idee voor het eerst te vinden. Hoe meer van deze kenmerken kunt u afvinken voor uw idee, hoe meer lieve uw product.

Ik hoop dat dit inspireert en enthousiast maakt. Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over het bouwen van grote producten zijn – kunt u onze interactieve tool te gebruiken om te ontdekken hoe lief je product is.

We hebben allemaal de kans om iets fantastisch te doen en gelukkig te doen. En ik persoonlijk garanderen dat het veranderen van je focus en het instellen van uw zinnen gezet op het creëren van een MLP brengt u grote vreugde en maken de wereld een betere plek.

Meld je aan voor de gratis proefperiode van 30 dagen van Aha! Volg het bedrijf @aha_io, en de auteur @bdehaaff. (Reacties op Hacker News)

(Dit gastpost komt hoffelijkheid van Brian de Haaff, oprichter van Aha! Labs, Inc.)

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

De MVP versnelt de time to market

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in